All news

Aalborg-virksomhed planter 10.000 træer i ny lokal skov

EMDFonden har sørget for, at der er plantet 10.000 små egetræer i den nye Lundbygaard Skov syd for Aalborg. Skoven skal reducere CO2-udledning og kommunen arbejder på at det også bliver et nyt rekreativt område med stier og MTB-spor.

EMDFonden, der ejer EMD, har bidraget med 250.000 kroner til 10.000 træer i den nye skov, der netop er plantet i nærheden af Gistrup syd for Aalborg. Ved at give bidrag til godt og vel en tredjedel af den nye skov medvirker EMD til, at der bliver fjernet 1156 tons CO2 fra atmosfæren over de næste 70 år.

”Det vigtige for os er, at det vi støtter, er noget, der fremmer den grønne transformation. Formålet i Klimaskovfonden passer rigtig godt med EMDFondens formål om at mindske ressourceanvendelse og miljøbelastning og fonden har fokus på, at det sker gennem blandt andet udvikling af beregningsmetoder” siger Christian Ingerslev Sørensen, direktør i EMDFonden.

Det er Aalborg Kommune, der ejer arealet med den nye skov, der er rejst med støtte fra Klimaskovfonden, som altså har finansieret skoven blandt andet gennem bidraget fra EMDFonden.

Støtte til lokal skov er nærværende for medarbejdere

Vi har kontorer flere steder, men hovedsædet ligger i Aalborg. Derfor var det også vigtigt for dem at bidrage til lokal skov, hvor de let kan følge med i projektet:

”Vi synes, at det var lidt hyggeligt med en skov tæt ved vores kontor i Aalborg. Det vil gøre projektet mere nærværende for vores kollegaer, det vil være noget vi kan tage ned og nyde sammen,” siger Christian Ingerslev Sørensen.

Læs mere på Klimaskovfondens hjemmeside.